RelatedPost

CARE SUNT TENDINȚELE ÎN MACHIAJ PENTRU SEZONUL PRIMĂVARĂ-VARĂ 2014?

CARE SUNT TENDINTELE IN MACHIAJ PENTRU PRIMAVARA

Dacă tot vorbim despre tendințe în modă și coafură de ce să nu vorbim și despre machiaj? În magazinele de profil sunt foarte multe produse care fac, sau nu, minuni cu fiecare parte a chipului fetelor și femeilor de pretutindeni. De admirat este faptul că există câte un produs pentru fiecare por, însă este și cel potrivit pentru voi? Nouă ne este dor de vremurile în care trusa de machiaj era formată din fond de ten, rimel, creion de ochi și luciu de buze. Însă de ce să ne oprim aici?

De la accente metalice la culori electrice și nimic altceva decât piele matifiată … vei dori să fii “Cleopatra” în fiecare zi pentru că e timpul să te joci cu trusa de farduri, să pui accente de blush pe pomeți, să folosești nuanțe îndrăznețe de ruj.

STRĂLUCIRE – A revenit moda umbrelor în machiajul pleoapelor! Donna Karran, Altazurra și Emporio Armani prezintă pe podium machiaje îndrăznețe și aplică în interiorul pleoapei chiar un strop de sclipici pentru strălucire imediată.

GENE MARI – Genele mari captează instant privirile, creează senzația de ochi luminoși, efectul fiind numit “gene de păianjen”. Gucci, Versace, Prada, Yves Saint Laurent accentuează cu ajutorul rimelului genele și le dau efectul WOW, înaintea fardului de pleoape, blush-ului sau oricărui alt instrument de înfrumusețare.

LINIA DE SUB OCHI – neapărat negră … Fie că preferi machiajul agresiv cu efectul  “smokey eyes” ca în colecțiile lui Tom Ford, sau doar o linie fină ca cea a lui Roberto Cavalli, Lanvin sau Marc Jacobs, cheia succesului rămâne tușul negru sau creionul de ochi și un strop de îndemânare.

TEN IMPECABIL – Aici ne ajută fondul de ten, pudra, cremele BB, cremele CC și … “Mama Natură”. A avea un ten fără imperfecțiuni este primul lucru de care trebuie să vă îngrijiți când începeți machiajul de zi cu zi.

CULOARE, CULOARE, CULOARE – Kenzo, Christian Dior, Chanel prezintă pe podium culori vibrante, intense, atât deschise cât și închise. Albastru, verde, galben, portocaliu și toate celelalte nuanțe lărgesc limitele imaginației.

INSPIRAȚIE DIN ANII ’60 – Oscar de la Renta, Moschino se inspiră din anii ’60 dând un aer retro pe covorul roșu. Și aici ne referim la combinația dintre machiaj (ochii de pisică obținuți cu tușul de ochi) și coafura franjurată sau cu breton dacă ai părul scurt, sau puțin tapat dacă ai părul mediu spre lung.

Dacă tendințele menționate mai sus v-au captat atenția, nu ezitați să le încercați. Testați-le, observați care vi se potrivește mai mult, combinați-le, jucați-vă și vedeți ce iese!

Sursa: Harper Bazaar

 

by Adriana V.

One thought on “CARE SUNT TENDINȚELE ÎN MACHIAJ PENTRU SEZONUL PRIMĂVARĂ-VARĂ 2014?

  1. Avatar CLAUDIA MEREUTA says:

    STILUL CELOR DE LA TOM FORD…CRIMINAL:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *