RelatedPost

CARE E FORMA IDEALA A SPRANCENELOR IN FUNCTIE DE FORMA FETEI

CARE_E_FORMA_IDEALA_A_SPRANCENELOR_IN_FUNCTIE_DE_FORMA_FETEI

Sprancenele au un cuvant greu de spus nu doar in exprimarea emotiilor, dar pot avea un efect imediat asupra trasaturilor tale: pometii par mai definiti, arcadele – ridicate, ca dupa un lifting, iar o barbie ascutita poate capata un aspect mai bland, odata ce ai gasit forma sprancenelor care iti flateaza cel mai mult tipul de fizionomie.

Echilibrul fetei depinde in mod direct de forma sprancenelor, insa poti sa te ghidezi dupa o serie de trucuri infailibile, astfel incat sa obtii forma sprancenelor care nu distrage, ci pune in valoare frumusetea trasaturilor tale!

Daca ai forma fetei ROTUNDA: Daca lungimea si latimea fetei tale sunt aproximativ egale, atunci sunt sanse mari ca forma chipului tau sa fie rotunda.  Scopul tau va fi sa creezi un efect de alungire a fetei, iar o pereche de sprancene liniare sunt arma ta secreta in acest caz. Evita sprancenele foarte arcuite sau ascendente! Liniile circulare iti vor accentua si mai mult rotunjimea chipului.

Daca ai forma fetei PATRATA: Daca linia maxilarului tau este pronuntata, iar colturile patratoase iti confera un aspect destul de dur, forma corecta a sprancenelor te poate ajuta sa “indulcesti” putin conturul structurii tale osoase. In acest caz, stilizeaza-ti sprancenele pana cand vei obtine o forma circumflexa si pastreaza o grosime pronuntata, pentru un look mereu tanar.

Daca ai forma fetei OVALA: Considerata si tipul ideal de fizionomie, forma ovala este inzestrata cu o structura osoasa fina si echilibrata ale carei proportii iti vei dori sa le pastrezi. Pentru a-ti defini si mai bine trasaturile fetei, creeaza o arcuire subtila si nu altera foarte mult grosimea naturala a sprancenelor tale!

Daca ai forma fetei TRIUNGHIULARA: Daca te incadrezi in acest tip de fizionomie, iti vei dori sa atenuezi putin aspectul barbiei ascutite, iar sprancenele rotunjite sau circumflexe sunt o strategie eficienta in acest scop. Vei fi uimita de impactul unor sprancene pensate corect!

Acum stii cum sa obtii forma ideala pentru fizionomia ta si doar un pas te mai desparte de sprancenele perfecte! Pentru un look impecabil si rezultate naturale insa, vei avea nevoie de un combo de produse pentru definire: un creion de sprancene si o mascara pentru sprancene. Acestea te vor ajuta sa creezi un efect texturat, pentru cele mai naturale rezultate. Vei gasi aceste produse la Sephora, Beauty Mania, Kallos sau Yves Rocher, toate in Arena Mall (parter)!

Sursa: DivaHair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *