RelatedPost

Caravana “Morometii 2” ajunge @Cinema City, Arena Mall!

Caravana echipei filmului Morometii 2 din Bacau S-A ANULAT!
“Din păcate, apariția unor probleme neprevăzute face imposibilă prezența membrilor echipei filmului Moromeții 2 la proiecția din 24 noiembrie, de la Cinema City Bacău. Am făcut toate eforturile pentru a îndrepta situația, însă din motive obiective nu a fost posibil. Regretăm deznodământul și ne cerem scuze pentru așteptările pe care nu reușim să le împlinim, sperăm ca mica surpriză ce va însoți proiecția de diseară să îndulcească veștile nu foarte bune. Vă dorim vizionare plăcută și rămânem profund recunoscători pentru interesul acordat filmului, nutrim că el nu va dezamăgi și va vorbi în locul echipei care și-ar fi dorit mult să fie alături de voi. Mulțumim pentru înțelegere!”

Pelicula Morometii 2 va avea o proiectie de gala, in prezenta echipei, la Bacau, pe 24 noiembrie, la Cinema City @Arena Mall, de la ora 19:00.

Biletele sunt disponibile la casieria cinematografului. Morometii 2 ruleaza in toate cinematografele din tara din 16 noiembrie.

Regia: Stere Gulea

Imaginea: Vivi Dragan Vasile

In rolurile principale: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Iosif Pastina

Cu: Razvan Vasilescu, Gheorghe Visu, Oana Pellea, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, George Mihaita, Ioana Bugarin, Paul Ipate, Vlad Logigan, Cuzin Toma, Marian Ralea, Dorina Chiriac, Liviu Pintileasa si participarea extraordinara a lui Ion Caramitru.

Morometii 2 continua povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Campia Dunarii, si-l are in prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunosteau, in care cel mai important lucru era sa ai pamant pe care sa-l muncesti, trecuse un razboi. Toata ordinea vietii lor se schimba o data cu venirea noului regim, care propovaduieste egalitatea. Se sterg diferentele intr-un mod fortat si violent, iar albul devine negru, si invers. Anii 1945-1946 il găsesc pe Ilie Moromete imbatranit, dar inca in putere. Intre el si cea de-a doua sotie, Catrina, tensiunile continus, in timp ce Niculae este pus la incercare de promisiunile lumii noi, in care totul e posibil daca te inregimentezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *