RelatedPost

BUZZ Sneaker Station, destinatia pasionatilor de sneakers @Arena Mall

inaugurare-magazin-buzz-arena-mall-buzz-sneaker-station-27-mai-2021

BUZZ este un concept de magazin nou, urban și fresh, care vine în întâmpinarea publicului tânăr preocupat de a-și pune în evidență propriul stil purtând produse cu personalitate și atitudine.

Așadar, începând cu data 27 mai, magazinul BUZZ se alătură brandurilor naționale și internaționale din Arena Mall cu un magazin unic în țară, fiind un flagship store de 300 mp. Menit să iasă în evidență, magazinul joacă un rol cheie între produse de lux și cele din gama de mijloc pentru femei, bărbați si copii.

Situat la etajul 1, brandul încurajează libertatea de expresie și stilul autentic. Orașul ne inspiră, iar BUZZ îl redefinește în fiecare zi, pentru că iubește cultura citadină și tot ce reprezintă ea.

BUZZ Sneaker Station România este destinația ideală pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmează ultimele trenduri sau pentru cei îndrăzneți care își stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul deține o gamă variată de modele de sneakers din diferite zone ale stilului urban: retro, futurist, clasic, actual.

Design-ul magazinului este modern, cu influențe industriale și street art, completând perfect look-ul urban al colecțiilor din raft. Fiecare model de încălțăminte redă cu succes stilul metropolitan, într-un mod unic, cool și confortabil. Majoritatea colecțiilor fac parte din linii de ediții limitate, astfel că aceste modele se găsesc doar în magazinele BUZZ.

Misiunea BUZZ România este de a promova o noua cultură de îmbrăcăminte urbană și de a crea o comunitate unită în jurul acestei culturi.

Te așteptăm cu nerăbdare la cumpărături pentru că zilele de vară au acum stilul pe care tu îl dorești. Dă un refresh garderobei tale și creează look-ul perfect al verii cu item-urile tale preferate din cel mai nou magazin din Arena Mall.

BUZZ Sneaker Station, prima destinație înainte de a cuceri orașul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *