RelatedPost

BUNĂ, MĂ NUMESC … ȘI SUNT OBSEDATĂ DE CUMPĂRĂTURI !

sunt obsedata de cumparaturi

PENTRU CĂ…DE CE NU ?

 

Această cămașă albastră este total diferită de cele 4 pe care le am în dulap … pentru că e … altfel  și merită toți banii!

Iată cele 11 lucruri pe care doar fetele înnebunite după haine le vor înțelege!

  “Necesitatea” ochelarilor de soare când nu e soare ! Când plouă, când ninge, când e ceață … la orice oră din zi!

  Acei pantofi care te strâng, te jenează rău de tot însă trebuie să stârnești invidie cumva … vei păși mândră, vei ști că trebuie să îi cumperi și neapărat să îi porți … just to show off!

  Sentimentul pe care îl ai când ajung noile colecții în magazinul tău favorit … îți vei programa ziua doar pentru a analiza fiecare articol vestimentar nu-i așa ? Nu uita să întrebi când sunt reduceri!

  Momentul în care trebuie să elimini anumite obiecte vestimentare pentru a face loc altora! Mai bine cumperi încă un dulap nu-i așa?

  Sentimentul pe care îl ai când urmărești cu interes o pereche de pantofi pe site-ul tău preferat și când crezi că vor avea preț redus…dispar…fără urmă de pe site! Parcă e sfârșitul lumii pentru tine …

 “Black Friday” este ziua preferată din an…pe lângă ziua ta când primești cadourile puse pe lista strecurată în buzunarul celei mai bune prietene … doar pentru a fi sigură că primești ce trebuie! Ai articolele preferate salvate în “STASH” cu o lună înainte de reduceri.

♥  Înainte de a merge la o cafea mergi cu cel puțin o oră înainte doar să intri puțin prin magazine…doar să mai cumperi o cămașă…și o curea…și o poșetă!

  Zilele în care aștepți o haină de la curățătorie! Nu poți sta o zi fără rochia ta … e singura rochie verde din dulap, nu se pun celelalte trei!

  Ca să ascunzi a suta poșetă pe care tocmai ai cumpărat-o vei pune fructele și legumele deasupra și când ajungi acasă, te vei comporta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat în bugetul casei!

♥  Boyfriend jeans … mi se potrivesc sau nu? Îi voi purta vreodată? Nu contează, sunt la reducere și îi voi combina eu cumva!

  Confort sau design? Hmm…chiar dacă te strâng blugii tot îi vei purta, pentru că…DE CE NU? Sunt trendy și e suficient pentru tine!

 

Câte sau câți dintre voi vă regăsiți în aceste rânduri ? Hai, recunoașteți de acum !

 

by Adriana V.

7 thoughts on “BUNĂ, MĂ NUMESC … ȘI SUNT OBSEDATĂ DE CUMPĂRĂTURI !

 1. Avatar Alina Chirita says:

  Cat adevar:))…e bine daca shoppingul e singurul meu viciu, pentru ca nu dauneaza…decat la buzunar:D

  • Arena Mall Arena Mall says:

   Cu toții avem vicii ! Ce-i drept, shopping-ul e un viciu sănătos în comparație cu altele 🙂

   “We need houses as we need clothes, architecture stimulates fashion. It’s like hunger and thirst, you need them both.” ― Karl Lagerfeld

 2. Avatar lucian popa says:

  Pentru multi, shopping-ul a devenit o modalitate de a fi mereu în pas cu moda, un mod de a-ti petrece timpul liber, ba chiar de a te relaxa, deci un stil de viata.

 3. Avatar florin petroi says:

  Shoppingul ne defineste personalitatea.asa ca fiti expresivi fiti pretentiosi .aveti de unde alege

 4. Avatar Gabi says:

  Niciodata nu am suficiente posete. Nu mai incap in dulap, dar nu conteaza, mereu mai trebuie cate una!

 5. Avatar Mondex says:

  Foarte adevarat, totusi ati uitat sa mentionati si ciorapii care vor fi mereu in trend, mai opaci, mai transparenti, cu modele, fara modele, colorati, negri, cu plasa, cu banda s.a.m.d oricum ar fi ei scot in evidenta frumusetea picioarelor feminine si completeaza orice tinuta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *