RelatedPost

“BRONDE” ESTE NUANTA DE PAR A ANULUI 2016

BRONDE_ESTE_NUANTA_DE_PAR_A_ANULUI_2016

Dupa balayage si ombre, in 2016 este randul nuantei “bronde” sa devina tendinta anului in materie de tehnica a culorii. Este o nuanta fresh, jucausa, naturala si usor de purtat si intretinut. Cand ne referim la bronde ne gandim la o combinatie de tonuri de maro si blond, cu ajutorul carora obtinem o nuanta a parului cu aspect deschis in mod natural, atins parca de razele soarelui.

Pentru sezonul de primavara-vara, Londa Professional propune tehnici noi, personalizate si adaptate parului, indiferent de textura, lungime, tunsoare si culoare.

Bronde – Stratum inseamna radacini mai inchise si varfuri deschise in culoarea mierii. Este un look perfect pentru parul scurt, foarte jucaus. Vei putea sa experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual si sa arati fabulos de fiecare data.

Bronde Stratum

Bronde – Masquerade pune onduleurile intr-o lumină noua. Nuantele de mahon-cedru ofera bogatie si adancime parului. Accentele sunt cele care vor evidentia forma parului si frumusetea lui naturala.

Bronde - Masquerade

Bronde – Shimmer propune o succesiune de suvite in nuante deschise, luminoase, alternate cu suvite vopsite in culori mai inchise. Auriul si argintiul se combina perfect in cadrul acestui look.

Bronde - Shimmer

Bronde – Edge face tonurile inchise mai calde, combinandu-le cu nuante de maro bogate si profunde care dau parului forma si culoarea cu aspect natural.

Bronde - Edge

Sursa: Revista ONE

adriana_vieriu
by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *