RelatedPost

BRETONUL IDEAL IN FUNCTIE DE FORMA FETEI

BRETONUL_IDEAL_IN_FUNCTIE_DE_FORMA_FETEI

Bretonul este la mare căutare în acest sezon. Alege-l pe cel care se potriveşte perfect formei feţei tale, astfel încât să îţi poată încadra armonios trăsăturile, minimizând defectele şi scoţând în evidenţă plusurile! În general, bretonul armonizează chipul oricărei purtatoare si chiar reduce cu cațiva ani varsta reală, indulcind cu mult trăsăturile.

#1: Dacă ai faţa în formă de inimă, cu fruntea mai degrabă lată, pomeţii înalţi si bărbia îngustă, poartă un breton cu şuviţe rare, tuns în scări, astfel încât cele mai scurte porţiuni să atingă nivelul sprâncenelor, iar cele mai lungi să ajungă la colţurile ochilor. Vei crea astfel un look messy, aranjat nonşalant. Daca in anumite zile, doresti o usoara schimbare, poţi purta bretonul pieptănat pe o parte.

EVITĂ: Bretonul drept şi des, care acoperă întreaga frunte si înăsprește trăsăturile.

#2: Dacă ai faţa alungită, lungă pe verticală, lipsită de unghiuri drepte, cu fruntea şi bărbia înguste, poartă un breton messy, asimetric, tuns în scări, ale cărui şuviţe laterale se întind înspre colţurile ochilor, echilibrând astfel forma alungită a feţei. Îl poţi purta atât pe frunte, cât şi pieptănat pe o parte, ori cu cărare pe mijloc.

EVITĂ: Bretonul scurt (care se termină la mai mult de un centimetru deasupra sprâncenelor).

#3: Dacă ai faţa rotundă, cu obrajIi plini şi maxilarul nu foarte bine definit, poartă un breton des, care se termină la nivelul sprâncenelor. Bretonul în formă de M (o idee mai lung pe margini şi la mijloc), avantajează o faţă rotundă, oferindu-i structură.

EVITĂ: Bretonul rar şi/sau scurt (care se termină la mai mult de un centimetru deasupra sprâncenelor). Ambele au tendinţa de a accentua formă rotundă a feţei.

#4: Dacă ai faţa pătrată cu fruntea mai degrabă lată, pomeţii proeminenţi şi maxilarul bine definit, poartă un breton rar, lung şi asimetric, tuns în scări, ale cărui şuviţe laterale se întind înspre colţurile ochilor, îndulcind astfel rigiditatea feţei cu aspect pătrat.

EVITĂ: Bretonul scurt, bretonul drept şi des. Ambele au tendinţa de a înăspri trăsăturile.

#5: Dacă ai faţa ovală cu fruntea înaltă, pomeţii conturaţi, trăsăturile simetrice, curbate fin, poartă orice fel de breton.

EVITĂ: Bretonul des şi lung (până la nivelul sprâncenelor), ori cel ultra-scurt sunt variante dramatice demne de încercat.

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *