RelatedPost

Black Sea Voyage, Summer 2020 collection @MELI MELO

Black Sea Voyage Summer Collection, se lanseaza incepand cu 15 iunie, o data cu redeschiderea intregului lant de magazine Meli Melo – Paris.

Una dintre componentele Black Sea Voyage editia de vara, o reprezinta colectia de accesorii estivale, o constanta a colectiilor Meli Melo – Paris.

Costumele de baie mizeaza pe body confidence, cu finisaje aurii sau detalii feminine,  modele beach-sport, si decupaje indraznete, modele intregi sau formate din doua piese.  Palariile din paie cu boruri ample sau simple, decorate cu o panglica sau bordura de margele,  impreuna cu gentile sau cosurile de plaja impletite, in tonuri naturale sau multicolore, dar si pareo multicolore puncteaza nota de vacanta pe mare a intregii colectii.

Piesele din sezonul Summer 2020, Black Sea Voyage, se gasesc incepand din 15 iunie, in magazinele Meli Melo Paris, Meli Melo Exclusive, precum si online pe melimelo.ro.

——————————–

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *