RelatedPost

AUTOMOBILE DE EPOCA LA “Retro Parada Toamnei”: 17 oct, parcarea Arena Mall

AUTOMOBILE DE EPOCA LA "Retro Parada Toamnei": 17 oct, parcarea Arena Mall

Municipiul Bacau a fost inclus de Retromobil Club Romania in programul editiei din acest an a manifestarii “Retro Parada Toamnei”, care va incheia sezonul de evenimente ale clubului si care va avea loc intr-un numar record de locatii – 26.

Automobilele cu parfum de epoca vor putea fi vazute sambata, 17 octombrie, de la ora 10:00, in parcarea de la Arena Mall. Judetul Bacau a avut privilegiul de a vedea asemenea bijuterii auto de doua ori in acest an: in luna mai, cand Caravana “Retromobil in Turul Romaniei”, cu sase masini care au parcurs 2.200 de kilometri prin toata tara, s-a oprit si in Bacau, dar si la Retroparada Primaverii, care a ales Onestiul ca una dintre locatiile sale, in luna aprilie. In Bacau, tot in parcarea Arena Mall, in toamna trecuta a mai avut loc o prezentare a masinilor de epoca.

Asociatia Retromobil Club Romania, al carei presedinte de onoare este Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei, are 635 de membri, intre care membru de onoare este Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, si reprezentanti in 23 de judete, dintre care 11 membri activi, titulari sau simpatizanti din judetul Bacau.

Clubul regrupeaza exemplare de certa valoare tehnica si istorica, premiate la diferite competitii interne si internationale, vehicule istorice fabricate in perioada 1899 – 1984.

Sursa: www.desteptarea.ro

Website: www.retromobil.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *