RelatedPost

Auto Expo Cybernet Auto Center @Arena Mall! 10-12 mai

Cybernet Auto Center, dealer autorizat Volkswagen, Audi, ŠKODA & Das WeltAuto va invita sa participati la Salonul Auto Expo desfasurat intre 10 – 12 mai 2019 in parcarea Arena Mall Bacau.

Program:

  • Vineri – Sambata intre 10:30 – 19:00
  • Duminica intre 10:30 – 14:00.

Pregatiti mereu pentru orice moment. >>> www.autocenter.ro

Highlights:

  • Noul Noul T-Cross – SUV-ul flexibil care se adaptează dorinţelor dumneavoastră.
  • Noul Audi Q3 – SUV compact ce vine cu o nouă imagine şi un design mai sportiv.
  • Volkswagen T-Cross

T-Cross este un allrounder absolut: impresionează cu designul său marcant şi dinamic, dar şi cu flexibilitatea sa. Acest automobil vă oferă mai multă libertate, pentru aventuri spontane, călătorii mai îndelungate sau pentru provocările cotidianului, punându-vă la dispoziţie numeroase posibilităţi de individualizare.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.

Audi Q3 este un SUV de familie cu o multitudine de talente. Cea de-a doua generație se prezintă acum mai încrezătoare sub aspect vizual, iar datorită spațiului mare disponibil, a variabilității și a multitudinii de detalii practice are și un sport de utilitate.

Frontul marcant masculin al noului Audi Q3 se caracterizează prin designul octogonal cu cadru unic și admisiile de aer mari pe laterale. Conceptul de spațiu promite libertate de mișcare: În funcție de poziția banchetei din spate și a spătarelor, portbagajul are un volum de până la 675 litri, dacă scaunele sunt rabatate, chiar până la 1.525 litri.

De asemenea, SUV-ul compact este dotat cu o multitudine de soluții de infotainment. De exemplu un cockpit digital, o interfață MMI de mari dimensiuni și un afișaj cu comandă prin atingere. Atunci când conduceți în oraș, pe distanțe lungi și atunci când parcați, sistemele de asistență inteligentă susțin conducătorul auto și oferă un plus de confort noului Audi Q3.

Vă așteptăm pentru a testa cele mai noi modele dar și cu alte mici surprize pregătite participanților.

Evenimentul va avea loc pe parcursul celor 3 zile: vineri, sâmbătă și duminică în parcarea complexului comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *