RelatedPost

Arena Mall te trimite la DUBAI SHOPPING FESTIVAL 2015

Arena Mall te trimite la DUBAI SHOPPING FESTIVAL 2015

CÂȘTIGĂTORUL este NIȚĂ BEN din Bacău. Acesta a făcut cumpărături de peste 100 lei din magazinul Deichmann în perioada campaniei. În galeria foto, găsiți fericitul câștigător.

Dubai Shopping Festival, festival aclamat pe plan internațional și una dintre cele mai bune experiențe de cumpărături din lume, va marca al 19-lea an cu ediția viitoare. Între lunile ianuarie și februarie orașul va fi cuprins de un spirit festiv. În plus, față de cumpărături și premii, sute de evenimente și activități îi așteaptă pe rezidenți și vizitatori. De la concerte cu artiști internaționali, spectacole muzicale și demonstrații sportive în aer liber, până la evenimentele de modă, Dubai Shopping Festival se adresează fiecărui segment de vârstă.

Site: www.dubaicalendar.ae

În cadrul prezentei campanii se va acorda un premiu care constă într-o excursie în Dubai pentru două persoane adulte. Suma conține 5 nopți de cazare+demipensiune, transport cu avionul, bagaj de cală + bagaj de cabină, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport. Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall și câștigătorii extragerii, dar nu mai târziu de luna februarie 2015.

La această campanie promoţională poate participa orice persoana fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte următoarele condiţii:

a) să facă cumpărături de cel puțin 100 lei din cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall Bacău în perioada 01 decembrie – 31 decembrie 2014, perioada campaniei. Condiția absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe același bon fiscal;

b) să completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la campanie cu datele personale corecte;

c) să respecte prevederile regulamentului

CAMPANIA ARE LOC ÎN PERIOADA 01 DECEMBRIE – 31 DECEMBRIE 2014.

MAI MULTE DETALII DESPRE EVENIMENT: AICI

Taloanele vor fi disponibile în fiecare magazin din Arena Mall, participant la această campanie. După completare, ele se vor depune în urna special amenajată la parter. Bonul fiscal îl veți păstra pentru validare.

Premiul va fi acordat prin tragerea la sorţi, care va avea loc  în data de 05 ianuarie 2015.

Data limită de depunere a taloanelor în urnă este 31 decembrie 2014, orele 18:00.

PARTENER: Agenția de turism TUI TRAVEL CENTER

VĂ AȘTEPTĂM LA CUMPĂRĂTURI ÎN ARENA MALL UNDE VĂ ÎNTÂMPINĂM CU PESTE 100 BRANDURI CELEBRE, NAȚIONALE & INTERNAȚIONALE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *