RelatedPost

ARENA MALL TE TRIMITE LA DISNEYLAND PARIS DE 1 IUNIE! – 10.05-31.05.2014

ANDRA SI RAZVAN GOGAN

***CÂȘTIGĂTORUL EXCURSIEI LA DISNEYLAND PARIS ESTE dl. OATU DUMITRU din Roman!

ZIUA COPILULUI, 01 iunie 2014, TREBUIE CELEBRATĂ CU FAST!

Astfel, Arena Mall organizează un eveniment dedicat în întregime copiilor. Începând cu orele 10:00 (1 iunie) se vor desfășura activități pentru copii și părinți: piese de teatru, animații, jocuri, cântece, dans, etc.

Invitați speciali vor fi cei de la RADIO “ITSY BITSY – http://www.itsybitsy.ro/ & ANDRA ȘI RĂZVAN – http://andrasirazvan.ro/.

Și cum surprizele nu se pot termina aici, organizăm o tombolă în care oferim o excursie la DISNEYLAND PARIS !

La această campanie promoţională poate participa orice persoană fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu varsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte următoarele condiţii:

a) să facă cumpărături de cel puțin 100 lei din cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall Bacău în perioada 10 mai – 31 mai 2014, perioada campaniei. Condiția absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe același bon fiscal.

b) să completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la campanie cu datele personale corecte

c) să respecte prevederile regulamentului

CAMPANIA ARE LOC ÎN PERIOADA 10 MAI – 31 MAI 2014.

MAI MULTE DETALII DESPRE EVENIMENT: AICI

Taloanele vor fi disponibile în fiecare magazin din Arena Mall, participant la această campanie. După completare, ele se vor depune în urna special amenajată din fața magazinului SEPHORA.

Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi, care va avea loc chiar în data de 01 iunie 2014.

DESPRE DISNEYLAND PARIS

Disneyland Paris este la numai 32 de kilometri de capitala Franţei, dar senzaţia este că ai putea, la fel de bine, să te afli la mii de kilometri de lumea cu care te-ai obişnuit, a cărei înfăţişare şi ale cărei reguli de funcţionare le-ai deprins.  În acest loc se trăieşte, se consumă, se respiră iluzie.

Reţeta Disneyland este simplă: nu există fantezie a copilului din tine pe care noi să nu o putem îndeplini. Iar întreaga platformă desfăşurată în apropierea Parisului pare să confirme acest motto informal. Organizat pe două parcuri tematice uriaşe, Walt Disney Studio Parks şi Disneyland Park, locul pare o trecere în revistă a tuturor acelor gânduri năstruşnice care ţi-ar fi putut trece prin minte, de-a lungul vieţii, dar pe care nu ştiai cum să le pui în aplicare.

Curse nebuneşti, senzaţii tari, peisaje de-ţi iau ochii, case bântuite, zboruri, căderi în gol cu barca, ce vă puteţi dori mai mult? Jocuri de lumini cu Donald Răţoiul, o cursă dementă cu un roller-coaster virtual, căderea în gol în liftul unui hotel dezafectat, o plimbare cu un tramvai printre studiourile amenajate, plus un program interactiv, în care unul dintre personajele preferate ale copiilor de astăzi, Stitch, salvează planeta ajutat chiar de tine.

Plimbări prin labirintul lui Alice în Ţara Minunilor, zbor alături de Peter Pan, lupta cu răufăcătorii din casa lui Pinochio, o plimbare pe lacul fermecat, o vizită la Castelul Frumoasei Adormite şi o cursă cu Dumbo, elefantul zburător, toate acestea sunt doar aperitivul.

Te plimbi cu maşinuţele pe un traseu special amenajat în munţi, împuşti răufăcători spaţiali, alături de cosmonautul Buzz Lightyear, sau te prăbuşeşti într-un roller-coaster uriaş.

Vizitezi corăbii abandonate, intri în peşterile piraţilor, treci prin pasajul fermecat al lui Aladin şi, finalul apoteotic, intri într-o cursă nebunească într-o barcă, fiind urmărit de pe margini de Piraţii din Caraibe. O cursă la viteză supersonică, într-un tren, printr-o mină bântuită. De-o parte apa, de cealaltă muntele, trenul se înclină de zici că o să te dai peste cap, şinele trosnesc exact când treci peste apă, iar în mina întunecată îţi apar tot felul de personaje sinistre.

DESPRE ANDRA ȘI RĂZVAN

Andra și Răzvan sunt niște mici cântăreți intrați în cartea recordurilor de 3 ori. Ei cântă de la vârsta de 3 ani și în prezent au 31 CD-uri. Andra și Răzvan s-au întors din Qatar, unde au susținut 10 concerte live în Doha, în perioada 10 -15 martie 2014, în fata a sute de copii din 25 de țări. Concertele au fost în aer liber pe o scenă amenajată la intrarea în stadionul ce a găzduit unul din cele mai mari concursuri de echitație din lume AL SHAQAB. Au cântat în limba engleză, și-au facut noi prieteni, s-au distrat și au impresionat publicul.

Andra Gogan

La vârsta de aproximativ 3 ani a început “cariera” de artistă a Andruței prin apariția ei în emisiunea de succes a lui Virgil Ianțu: “Copiii spun lucruri trăznite”. Nu peste mult timp (la 3 ani și 2 luni) apare la TVR1 în emisiunea concurs “TIP TOP MINI TOP” cântând live “Răsfățelul” cu care a și câștigat premiul I. Acestea au fost începutul unui lung și frumos drum pe care Andruța înca îl face în lumea muzicală și a actoriei.

Răzvan Gogan

La vârsta de 8 ani se poate deja lăuda cu o….carieră muzicală. E un băiețel foarte inteligent, talentat și ambițios. La vârsta de 2 ani și jumătate începea să cânte…. pentru că era gelos pe atenția care i se acorda sorei lui, Andra. Văzând că sora lui (cu trei ani mai mare) cântă și are succes pe scenă, s-a gândit că poate face și el acest lucru. Aparițiile televizate încep la vârsta de 3 ani și jumate…în emisiunea d-lui Horia Moculescu: “Atenție se cântă!”. De la 4 ani începe să obțină premii importante la concursuri de muzică pentru copii. La vârsta de 5 ani și jumate intră în Cartea Recordurilor ca “Cel mai mic președinte de stat din lume (pentru o zi)”. Este invitat la multe emisiuni televizate și la multe spectacole pentru copii. Începe să danseze în clubul de dans al lui Mihai Petre și participă și aici la concursuri de dans. La 8 ani reușește să-ți satisfacă o dorință mai veche: să cânte la chitară.

LUMEA ITSY BITSY

Una dintre cele mai mari si mai importante galaxii din Univers este Galaxia Xarazon. Aceasta este alcatuita din mai multe planete, iar cea mai importanta este Planeta Zizilon, unde Binele se afla in continua lupta cu Raul.

Planeta Zizilon se afla in centrul Galaxiei Xarazon. Pe aceasta planeta s-au nascut Itsy si Bitsy, doi copii zizilonieni. Datorita istetimii si curajului lor, alaturi de ceilalti aparatori, ei duc o lupta continua impotriva spiritului rau, Varsar. Itsy si Bitsy devin eroii Planetei Zizilon, prin misiunile reusite pe care le-au avut impotriva spiritului rau. Cele mai importante arme pe care le au sunt nava Zorar si calculatorul de bord – Zimitot, care i-au ajutat in aceste misiuni. Intr-una din misiuni, insa, nava a fost lovita foarte puternic, a ramas fara energie si a esuat pe Planeta Pamant.

Cu piesele de pe nava si cu energia care le-a mai ramas, Itsy si Bitsy au facut un radio, pentru a reusi sa ia legatura cu Planeta Zizilon. Pana in prezent, Itsy si Bitsy nu au reusit sa ia legatura cu Planeta Zizilon, dar au reusit sa ia legatura cu copiii pamanteni si cu mai multi eroi, devenindu-le foarte buni prieteni.   Itsy Spiritul bun sa va lumineze sufletul!

Sunt Itsy, o fetita de pe Zizilon – dar si aparator al Galaxiei Xarazon, impreuna cu cel mai bun prieten al meu, Bitsy. Imi plac: culoarea roz, calatoriile si cartile. Iubesc oamenii si obiceiurile lor bune… si cel mai mult imi place sa descopar frumosul din sufletul pamantenilor. Incerc sa-l conving si pe Bitsy de frumusetea lecturii, dar el, desi e curios, e un pic cam repezit si nu are intotdeauna rabdare sa citeasca. Dar eu nu ma supar, pentru ca Bitsy este curajos si tare haios. Ne amuza mereu – pe mine si pe prietenii nostri de la radio. Chiar asa… daca vreti sa ne ascultati, o puteti face in fiecare zi, la Itsy Bitsy FM.   Bitsy Spiritul bun sa va lumineze mintea!

Sunt Bitsy, aparator al Galaxei Xarazon si prietenul tuturor copiilor de la Itsy Bitsy FM. In toate misiunile o am alaturi pe buna mea prietena, Itsy. Sa stiti ca ea este isteata, curajoasa dar si cocheta, ca orice fetita. Si Zimitot imi este un adevarat prieten. El stie tot si ne ajuta – pe mine si pe Itsy – sa aflam o multime de lucruri. De cand am ajuns pe Pamant, am aflat si noi multe lucruri cu ajutorul vostru si al lui Zimitot. Mie imi plac foarte mult expresiile pamantenilor, meseriile lor, tehnica si mai ales bicicletele. Despre ciocozolata, ce sa va mai spun… o ador. Cu prietenii de pe Pamant ma distrez in fiecare zi, la Radio Itsy Bitsy – nu singur, ci impreuna cu Itsy, desigur.

Va așteptăm cu drag să petrecem împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *