RelatedPost

NE-AM PREGĂTIT DE SĂRBĂTOARE! CUMPERI DE PAȘTE ȘI PLECI ÎN IERUSALIM! – 01.04-30.04.2014

Campanie Paste 2014

În lista de dorințe pentru Paști trebuie să fie și un sejur în Ierusalim ! Ai fi crezut că va costa doar 100 lei la Arena Mall ?

Iată ce trebuie să faci :

La această Campanie promoţională poate participa orice persoana fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu varsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

a) să facă cumpărături de cel puțin 100 lei din cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall Bacău în perioada 01 aprilie – 30 aprilie 2014. Condiția absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe același bon fiscal.

b) să completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante cu datele personale corecte;

În cadrul prezentei campanii se va acorda un premiu care constă într-o excursie în Ierusalim, pentru două persoane adulte. Participanții la Tombolă sunt obligați să posede pașaport valabil, pentru a putea beneficia de premiul pus în joc.

Suma conține atât transportul persoanelor cât și cazarea acestora. Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall și câștigători ulterior extragerii. Aceasta nu va fi mai târziu de luna mai 2014.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, care va avea loc în data de 5 mai 2014, în jurul orelor 10:00, in incinta centrului comercial Arena Mall. Urna se află la parter în fața magazinelor Sephora, Centrofarm.

Campania va avea loc în perioada 01 aprilie – 30 aprilie 2014.

Detalii eveniment: CLICK AICI

Regulamentul îl găsiți AICI

CÂȘTIGĂTOAREA este SCUTARU ELENA, BACĂU – magazin participant FAN GSM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *