Arena Fitness Club

SAUNA INCLUSA la orice tip de abonament ! 

abonamente-arena-gym-septembrie-2016

Program-Arena-Fitness-Club-aerobic-sali-de-fitness-antrenament-remodelare-corporala-Bacau

ETAJUL II

Zona Cardio si a Aparatelor de Forta

Pentru a va oferi cele mai bune si eficiente antrenemente, in cadrul Arena Fitness Club veti gasi cele mai bune echipamente sportive, care au un design atragator si usor de folosit in acelasi timp, chiar si pentru un incepator. La prima vizita in cadrul clubului, va rugam sa va stabiliti o programare cu unul dintre instructorii nostri pentru a va crea un profil de antrenament personal in functie de nevoile dumneavoastra.

Zona Aerobic

Sunteti jucator de echipa? Dacă raspunsul este da, avem solutia care va va oferi rezultatele pe care le cautati intr-un mediu dominat de spiritul de echipa. O varietate de lectii de aerobic sunt disponibile pe parcursul fiecarei zile, pentru a va distra si pentru a acoperi nevoile dumneavoastră. Step, Dance, Gym Ball, Tae Bo, Pilates, sunt doar cateva dintre alegerile pe care le aveti la dispozitie.

Activitati de grup

Programe de antrenament in circuit cu grupuri mixte de persoane si nivele de pregatire diferite.

Antrenamente Personale

Pentru motivatie, siguranta, eficienta si o dieta corespunzătoare aveti nevoie de unul dintre antrenorii nostri, cel care reprezinta calea sigura catre succes. Antrenamentul personal in cadrul Arena Fitness Club inseamnă mai mult decat realizarea unei fise de antrenament.

Evaluare personala

La prima vizita in cadrul clubului, va puteti stabili o programare cu unul din instructorii nostri pentru a va face o evaluare completa si pentru a va crea un profil de antrenament in functie de nevoile dumneavoastra.

Wellness Cafe

In cadrul Wellness Cafe veti gasi o varietate de băuturi si suplimente nutritive care vin in sprijinul antrenamentelor dumneavoastra.

Sauna

Este locul ideal unde va puteti relaxa după o zi incarcata, locul unde va fortificati inima dar si cel mai bun mod de imbunatatire a calitatii pielii prin eliminarea toxinelor.

TELEFON: 0234 524 498

SITE: www.arenafitnessclub.ro

FACEBOOK: www.facebook.com/arena.gym

Luni – Vineri: 07:00 – 22:00
Sambata – Duminica: 10:00 – 14:00