RelatedPost

APLICAREA CORECTA A FARDULUI DE OBRAZ

APLICAREA_CORECTA_A_FARDULUI_DE_OBRAZ

Blush-ul este un produs cosmetic foarte important având rolul de a înviora tenul și oferindu-i o strălucire deosebită. Aplicarea acestuia nu este întotdeauna o sarcină ușoară, mai ales dacă îți dorești să obții un look natural impecabil.

#1: TIP DE TEN

DACĂ AI TENUL GRAS, fardul de obraz de tip pudră sau cel sub forma de gel sunt potrivite pentru tine.

Fardul de obraz pudră rezistă indiferent de tipul de ten pe care este aplicat, dar mai ales dacă este un ten gras.

DACĂ AI TENUL USCAT, un fard de obraz cremă este ideal pentru tine. Va fi absorbit rapid de piele, hidratând-o totodată.

#2: CULOARE

Nu pleca din magazin fără să testezi produsul. Nuanțele își schimbă aspectul odată ce sunt aplicate pe piele. Iată ce tonuri ți se potrivesc:

  • roz, piersică sau caisă sunt adecvate pentru cele mai multe tipuri de piele şi pot fi folosite zilnic
  • portocaliu sau caisă, pentru pielea bronzată
  • prună sau bronz sunt ideale pentru pielea măslinie

#3: MOD DE UTILIZARE

Înainte de a aplica fardul de obraz, zâmbeşte mai întâi, apoi întinde fardul pe suprafaţa pomeţilor, doar pe zona care se rotunjeşte, nu pe tot. Fardul de obraz cremă se aplică foarte ușor cu degetele sau cu ajutorul unei pensule cu păr sintetic. Fardul sub formă de pudră necesită o atenție sporită. Pensula este, de asemenea, importantă deoarece asigură o acoperire uniformă, fără linii inestetice. Înainte de aplicare, se scutură surplusul de fard apoi se aplică pe osul pomeților și se estompează discret înspre tâmple. Când te machiezi, poți să combini două tonuri asemănătoare pentru a conferi un aspect natural chipului.

#4: CU CE SE ASORTEAZĂ?

Blush-ul se asortează întotdeauna cu rujul de buze. În cazul rujurilor foarte aprinse, fardul se va alege într-o nuanță delicată, din aceeași gamă cromatică însă abia sesizabilă. Astfel, machiajul va părea mai natural și blush-ul va conferi tenului un aspect strălucitor și sănătos.

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *