RelatedPost

9 SITUATII CARE DEMONSTREAZA CA FACI CUMPARATURI IN MOD GRESIT

9_SITUATII_CARE_DEMONSTREAZA_CA_FACI_CUMPARATURI_IN_MOD_GRESIT

Nu mai cumpăra atâtea lucruri inutile! Dacă vrei să întorci privirile de admirație ia aminte la câteva lucruri:

 1. Îți cumperi haine de la prea multe magazine. Persoanele care își cunosc stilul, tind să meargă în doar câteva magazine. Poate părea plictisitor să te îmbraci cu aceleași etichete însă un lucru e sigur: piesele aceluiași designer merg foarte bine împreună întrucât sunt create pentru același “film” din materiale care funcționează bine în același outfit.
 2. Arunci banii pe lucrurile lipsite de importanță. Bluza galbenă pe care ai văzut-o în vitrina magazinului X nu merită chiar 470 lei. Gândește-te puțin câte ai putea să îți cumperi cu aceiași bani. În plus, galbenul nu merge cu orice, materialul sigur te condiționează la un anotimp anume ș.a. Dă aceiași bani pe o fustă neagră care știi că va merge cu orice, o cămașă albă, un trench bej purtabil în orice anotimp, un pantalon negru pentru birou, o rochie neagră la care să apelezi în mai orice situație.
 3. Încă ai rețineri în a adopta stilul ZARA sau H&M. Aceste branduri au în propriile colecții haine și accesorii cu un design direct de pe podiumurile internaționale. Chiar și marii cunoscători în materie de fashion nu pot distinge eticheta unor piese ale creatorilor de modă de elită precum Cavalli, Prada, Ellie Saab și Zara/ Stradivarius/ H&M/ Pull&Bear/ Bershka ș.a.
 4. Cumperi prea multe imprimeuri. În acest mod, îți faci singură misiunea dificilă de a le și combina. Dacă stai bine și te gândești, ți-ai făcut deja o idee despre ce culori ți se potrivesc. Fii sigură că ai în dulap culori neutre în piesele basic și culori electrice în accesorii. Dacă ești o tipă îndrăzneață, cu un ochi format, vei avea curaj să le combini astfel încât rezultatul să fie unul wow.
 5. Cumperi articole care sunt în trend însă nu ți se potrivesc. Dacă fusta de tip creion este în vogă, însă tu nu ai unde să o porți sau o siluetă pe care o va dezavantaja, pur și simplu nu o cumpăra. Nu lăsa tendințele să îți dicteze stilul în totalitate!
 6. Îți croiești niște obiecte vestimentare lipsite de importanță…și dai și o groază de bani pe asta. Când vine vorba să arăți bine în propriile haine, totul ține de croială și material. Din acest motiv, multe persoane aleg să își croiască piese vestimentare chiar în atelierele de specialitate. Ce-I drept designul este unic și croiala făcută pe corp, spre deosebire de magazine unde găsești mărimi universale, sau mai rău, te nimerești între mărimi. Dacă ai un eveniment special și vrei cu adevărat să fii unică, croiește-ți rochia la atelier, însă ia în considerare că e posibil să găsești același item și în magazine la un preț chiar accesibil. Ce alegi?
 7. Îți cumperi pantofi scumpi și poșete ieftine. Nimic mai urât! Totul trebuie să aibă un aspect unitar. Pantofii merită să fie scumpi doar dacă sunt dintr-un material bun, sau extrem de confortabili. Este o idee greșită să crezi că eticheta este totul. Dacă i-ai încălțat și la prima treapta încep să te jeneze, deja ți s-a stricat ziua, nu-i așa? Poșeta trebuie să fie de calitate bună, nu neapărat scumpă pentru a pune în valoare încălțămintea, să fie totul din aceeași poveste. Dacă vei face cumpărături într-un mod disociat, look-ul final va fi unul de prost gust.
 8. Îți cumperi bijuterii de proastă calitate. În loc să cumperi multe inele și brățări din material de proastă calitate, mai bine fă economii și cumpără ceva de bună calitate, fie prețioase, fie placate. Desigur, în magazine găsești bijuterii cu design superb la prețuri de nimic și nu te poți abține. Dacă dorești neapărat să cumperi câteva, ai grijă totuși să nu le porți chiar până se înverzesc.
 9. Curelele sunt doar pentru susținere, nu contează calitatea lor. Greșit! În momentul în care ai nevoie de una, tratează subiectul ca și cum ți-ai cumpăra orice alt accesoriu. Oricât de mult ai ascunde-o pe sub bluze, ea tot va fi observată. Te vei stradui să îți formezi outfitul perfect, însă vei strica totul cu o curea de mușama. În plus, o curea din piele va fi mult mai trainică decât una de proastă calitate. Astfel, decât să optezi pentru 4 curele ieftine, cumpără una și de bună calitate.

by Adriana V.

One thought on “9 SITUATII CARE DEMONSTREAZA CA FACI CUMPARATURI IN MOD GRESIT

 1. Avatar irina says:

  tendintele sunt deosebite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *