RelatedPost

8 modalitati prin care poti face nunta ta sa para scumpa

Toata lumea viseaza la o nunta perfecta. Daca te-ai hotarat sa faci pasul deja, un lucru inevitabil de facut este sa te apuci de organizare. Cei mai multi viseaza la o nunta scumpa cu elemente iesite din comun. Ce-i drept nu dorim nici sa cheltuim o suma enorma de bani pentru ea. Iata cateva trucuri prin care poti sa ai o nunta frumoasa care sa para scumpa dar sa coste putin.

#1. O rochie de mireasa alba cu… un strop de culoare

De ce sa fie rochia de mireasa alba si atat? Pune o pata de culoare pentru a o face mult mai interesanta. O mireasa neconventionala alege sa fie diferita. Fie ca e vora despre un strat de voal sau o floare in par, culoarea ta preferata poate fi inserata intr-un detaliu in cadrul nuntii.

#2. Candelabre

Chiar daca restaurantul ales nu este cine stie ce, un candelabru este binevenit pentru a da acea nota de eleganta. O incapere glam cu un candelabru maiestuos este considerata deseori opulenta. Lasati prejudecatile si incercati un exeercitiu de imaginatie. Merita!

#3. Detalii aurii

Inca din vremurile demult apuse, auriul a fost considerat un semn al extravagantei. Stralucirea lui induce o nota costisitoare chiar daca este doar in aparenta. Asadar, decoratiunile vor arata deosebit cu aceste insertii.

#4. Flori albe

Albul merge mana in mana cu o nunta in toate aspectele ei. Simbolizeaza eleganta, puritate si romantism. In plus, da senzatia de o incapere mai mare decat e in realitate. Niciodata nu dai gres cu florile albe.

#5. Altceva decat un costum negru

Un costum negru niciodata nu e demodat. Este ca si “rochia neagra a.k.a. little black dress” pentru femei. Insa, un mire neconventional va alege altceva decat negru. Sugestia noastra este sa iti indrepti atentia si spre gri, bleumarin, bleu, verde militar, visiniu sau maro. Cu siguranta vei iesi in evidenta!

Noi va sugeram sa cautati costume de mire in Arena Mall la Best Line, Bigotti, Karma, ZARA, Dovani si nu numai.

#6. Marturiile

Alege marturii speciale, ceva care sa va reprezinte in totalitate. Insertiile aurii sunt mai mult decat binevenite. Marturiile niciodata nu se vor demoda si vei aminti tuturor de momentul tau fericit.

#7. Candy Bar

Culoare. Culoare. Culoare. Asezate corespunzator, dulciurile din candy bar vor arata minunat. Alege gusturi incredibile si atrage privirile cu niste culori vii sau, dimpotriva, pastelate. Muntele de macarons si cupele cu spuma de ciocolata vor arata incredibil.

#8. Valsul miresei

Alege un decor neconventional pentru dansul mirilor. Meriti mai mult in ziua nuntii decat doar un ring de dans. Adauga bule de sapun, fum, gheata sau un decor pur si simplu frumos cu cateva petale de flori pe jos.

adriana_vieriu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *