RelatedPost

7 TRUCURI ÎN MACHIAJ CARE TE ÎMBĂTRÂNESC

SAPTE_TRUCURI_IN_MACHIAJ_CARE_TE_IMBATRANESC

Rujul închis la culoare

Multe femei poartă rujuri închise la culoare cu accente de vișiniu, mov, verde sau albastru. Ce-i drept arată chic însă senzația imediat următoare este că ai buzele subțiri și reci. Optează pentru culorile calde, vii, prietenoase, mai cu seama dacă nu deții un volum natural al buzelor! Make-up artist Molly R. Stern (Reese Witherspoon)

Pudra mată

Ferește-te de pudra în exces! Prea multă pudră încarcă tenul și îl face să pară palid, artificial, poate crea dungi în jurul ochilor și buzelor când zâmbești. Indicat este să folosești pudră translucidă și să o aplici cu ajutorul unei pensule nu unui burete întocmai pentru a controla cantitatea. Dacă totuși preferi pudra mată, aplică pe obraji și un puf de pudră bronzantă pentru naturalețe. Make-up artist Georgie Eisdell (Carey Mulligan)

Ten strălucitor / sidefat

Blush-ul sidefat are tendința să sublinieze imperfecțiunile. Din acest motiv, indicat este să nu folosești produse de make-up cu efect de strălucire, ci mai degrabă hidratează-ți tenul înainte de a te machia. Make-up artist Tamah (Alexa Chung)

Sprâncenele prea închise la culoare

Sprâncenele într-o culoare mult prea închisă distrage atenția de la naturalețea și prospețimea firească a tenului. Trebuie să fie bine conturate și pensate într-o formă corespunzătoare, nu trebuie să accentuezi prea mult acest aspect. Ele doar subliniază frumusețea ochilor, nu trebuie să fie personajul principal.  Make-up artist Matthew Van Leeuwen (Lucy Liu)

Ochii sclipitori

Fardurile strălucitoare au tendința să îți adauge câțiva ani buni. Ele îți vor sublinia până și cele mai mici riduri și nu creează conturul corespunzător al ochilor, motivul pentru care au și fost create. Folosește farduri în nuanțe mate cu accente sclipitoare. Dacă totuși dorești să adaugi sclipici, limitează-te la un strop pe mijlocul pleoapelor sau în colțul interior al ochilor. Folosește-l cu măsură. Make-up artist Pati Dubroff (Charlize Theron)

Machiajul dezordonat

Un machiaj impecabil făcut dimineața se poate transforma peste zi într-unul dezordonat. Mascara ajunge să se prelingă pe obraji, creionul de ochi ajunge printre riduri, rujul nu rezistă la transfer. Pune-ți câteva discuri demachiante în poșeta și folosește-le să cureți zonele afectate de peste zi. Astfel, vei avea machiajul mereu fresh. Make-up artist Stephen Sollitto (Rosie Huntington-Whiteley)

Sursa: Harpers Bazaar

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *