RelatedPost

7 REGULI VESTIMENTARE PENTRU BARBATII “SLIM”

7_REGULI_VESTIMENTARE_PENTRU_BARBATII_SLIM_ADRIEN_BRODY

Cu toate că marii designeri își prezintă colecțiile pe podiumurile naționale și internaționale numai prin modele slabe, în viața de zi cu zi nu este chiar simplu pentru aceștia să își achiziționeze hainele potrivite. Numai ei știu ce greu este să “adaugi” cateva kilograme doar ca să nu pari prea slab. Multe piese vestimentare accentuează prea mult subțirimea corpului, motiv pentru care, rezultatul final nu este cel dorit.

Iată cateva tips-uri pe care băietii slabi ar trebui să le urmeze, pentru a avea numai look-uri reușite și pentru ca shopping-ul să fie cu adevărat relaxant, nu stresant:

  1. Accentuează-ți umerii. Vei găsi în magazine sacouri/tricouri/bluze/blazere cu accesorii aplicate chiar pe umeri. Acestea fac design-ul întregii piese și sunt localizate acolo întocmai pentru cei care doresc să-și evidențieze silueta și să adauge puțin volum.
  2. Nu purta accesorii mari. Acest sfat se aplică la ochelarii de soare, ceasuri și poșete masculine. Dacă vei purta un ceas de dimensiuni mari, nu vei atrage atenția decat la încheietura subțire a mainii. În loc să îți faci rău, mai bine poartă piese vestimentare în funcție de proporțiile tale.
  3. Straturi. Straturi. Mă refer aici la straturile de haine, la efectul pe care îl creează și la tot ce are legătură cu juxapunerea mai multor elemente într-o ținută, astfel încât, la final să creeze un efect armonios. Cel mai simplu exemplu este combinația dintre o cămașă sau o bluză și o vestă. Ambelele piese arată bine împreună și îți vor adăuga cațiva centimetri. Aceste layere se creează inevitabil atunci când purtăm mai mult haine una peste alta, important e ca piesele esențiale să se vadă, să nu fie ascunse, iar efectul final să fie plăcut.
  4. Bluze groase. Dacă tot îți refaci stocul înainte de anotimpul rece, indicat pentru tine ar fi să îți cumperi pulovere împletite, de-a dreptul groase. Acestea au același efect, să îți adauge cațiva centimetri.
  5. Cumpără haine pe mărimea ta. Desigur că vei fi tentat să îți cumperi mărimi mai mari, însă, în realitate, acestea te fac mai slab decat ești de fapt. Dacă vrei totuși să faci asta, proporționează bine lucrurile, astfel, dacă îmbraci o cămașă largă, nu opta pentru pantaloni la fel de mari.
  6. Spune NU dungilor verticale. Cu toții știm că acestea dau iluzia că ești mai slab, de aceea ție ți se vor potrivi dungile orizontale.
  7. Culoarea ta favorită – ALBUL. Puțini băieți au curajul să poarte o ținută albă în întregime, deoarece albul are tendința să accentueze orice imperfecțiune. Însă, băieții slim vor da clasă cu acest look “all white”.

ENJOY YOUR SHOPPING SPREE, GUYS!

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *