RelatedPost

7 LUCRURI PE CARE LE DETESTAM LA TEHNOLOGIE

Tehnologia este peste tot – in buzunar, la gat, in rucsac sau geanta, acasa, in garaj; provoaca dependenta si s-a inventat si o boala care clasifica deprivarea de telefon mobil. Desi per total ne face viata mai usoara, aceasta vine si cu minusuri clare.

#1. Din ce in ce mai putine intalniri “in viata reala”

Atunci cand ai aplicatii precum Facebook Messenger, WhatsApp sau Facebook, viata ta sociala poate avea de suferit. De ce sa mai discuti fata in fata, cand poti sa o faci prin emoticoane, poze trimise pe retele sociale sau chiar sa bei o bere sau un suc…virtual?

#2. Omniprezentul telefon

Daca TOTUSI te intalnesti fata in fata cu prietenii tai, in 90% din cazuri, primul gest automat este punerea telefonului pe masa, in fata proprietarului sau, mai rau, “butonarea” lui si ignorarea celor prezenti pentru o buna bucata de timp.

#3. Incarcatoare peste cablurile altor incarcatoare

Pana cand se va ajunge la un numitor comun in gasirea de solutii wireless de incarcare a multiplelor gadget-uri, va trebui sa traim printre cabluri, sa ne impiedicam de ele, sa le luam dupa noi in unele cazuri si, per total, sa facem vanzari prelungitoarelor.

tehnologie

#4. Viteza mare de rotatie a produselor

Parintii nostri schimbau televizorul o data la 10 ani (sau mai mult) si telefonul fix o data la 20-30 de ani, poate. Generatia prezenta schimba telefonul o data pe an si televizorul o data la 4-6 ani. Tehnologia avanseaza extrem de rapid si produsele mai vechi se uzeaza moral foarte repede. Iti doresti acea aplicatie/joc? Ne pare rau, trebuie sa faceti upgrade! Adica inca cateva mii de lei “aruncati” pe tehnologie.

#5. Frustrari diverse

Ca nu iti merge X aplicatie sau nu se misca destul de bine. Ca nu mai ai rabdare “sa se incarce” ceva. Ca nu ai semnal la telefon cand esti din ce in ce mai dependent de Google Maps. Frustrant! Frustrant! Frustrant!

#6. Poze peste poze si selfie stick-uri

Poze peste poze, in orice loc, din orice unghi, apoi rapid incarcate pe Facebook, la vanatoare de like-uri, share-uri sau comentarii. Si mai nou, acele “bete ale lui Narcis”, selfie-stick-urile pentru, evident, a-ti face poze singur(a).

Sursa: Wall-Street

Mai multe tips&tricks accesati blogul meu personal de moda, stil de viata, calatorii, frumusete si dezvoltare personala www.closertofashion.com!

adriana_vieriu
by Adriana V.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *