RelatedPost

6 TENDINTE IN MODA MASCULINA PENTRU PRIMAVARA-VARA 2015

6_TENDINTE_IN_MODA_MASCULINA_PENTRU_PRIMAVARA_VARA_2015

Odată cu venirea primăverii, tendințele în modă s-au schimbat atât în vestimentația feminină, cât și în cea masculină. Se observă o influență a anilor ‘70, atât prin croiala hainelor, cât și prin culorile și materialele folosite.

Sobrietatea este înlocuită de un aer dezinvolt, degajat și perfect pentru zilele calde de primăvară, acest lucru fiind evidențiat de croiala lejeră a costumelor, prezența repetată a sandalelor și a pantofilor sport, dar și a micilor accesorii, precum eșarfa de mătase purtată nonșalant în jurul gâtului.

Iată însă câteva dintre tendințele majore ale acestui sezon:

#1 All-white

Cu toate că nu este o noutate pe podiumuri, ținutele albe din cap până-n picioare sunt perfecte pentru zilele calde. Un costum casual în întregime alb, purtat cu încălțăminte sport, va emana un aer lejer, dar totodată sofisticat.

#2 Jachetele bomber

Una dintre piesele cheie ale sezonului cald este jacheta bomber, purtată într-o multitudine de combinații, împreună cu pantaloni scurți sau peste un costum pentru un look mai casual, cu cămășă sau tricou. Aceasta piesă este foarte versatilă.

#3 Pantalonii scurți

Pentru zilele călduroase, pantalonii scurți reprezintă cea mai bună opțiune. Lungimea lor poate varia, fie până la genunchi cu un croi lejer, fie până la jumătatea coapsei.

#4 Importanța curelei

Un plus de style este talia marcată, în special la trench-coat. Astfel, cureaua este esențială fie la pantaloni fie la pardesiu.

#5 Piele întoarsă

Pielea întoarsă rămâne unul dintre materialele preferate ale sezonului de primăvară/vară 2015. Într-o varietate de forme și culori, chiar dacă nu este cea mai bună opțiune în zilele toride, acest material este adecvat zilelor răcoroase.

#6 Costume lejere

Dacă v-ați săturat de croielile ultra-slim și vă doriți lejeritate și confort chiar și la costum, e bine de știut că noile preferințe ale designerilor sunt costumele cu croiala lejeră, purtate cu tricouri și sneakerși.

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *