RelatedPost

6 GRESELI IN INDREPTAREA PARULUI

6 GRESELI IN INDREPTAREA PARULUI_blog_Arena_Mall_Bacau

Placa pentru îndreptat părul este ușor de folosit, are chiar instrucțiuni de utilizare. De cele mai multe ori, fetele optează să își aranjeze părul chiar înainte de a ieși pe ușă, motiv pentru care omit pași importanți în ingrijirea lui sau în utilizarea corespunzătoare a plăcii efective.

GREȘEALA NR. 1: Nu aplici produsul de protecție înainte de utilizarea plăcii.

Este mai mult decât necesară protejarea părului înainte de îndreptarea efectivă. În magazinele de specialitate, vei găsi produse de acest tip cu utilizare ușoară. Singura problemă ar fi să nu uiți să le aplici! Iată câteva exemple de la Kallos și Sephora.

GREȘEALA NR. 2: Selectezi temperatura cea mai mare.

În general, plăcile de păr de pe piață ajung la o temperatură maximă de 250 grade. Asta nu înseamnă că trebuie setate la această temperatură. Pentru a putea folosi placa de mai multe ori, la diferite ocazii, este bine să fie setată la 150 grade astfel încât să nu ți-l arzi de la prima utilizare. Dacă îl vei agresa cu temperaturi exagerate, părul nu te va mai asculta când îl aranjezi și devine mai tern ca oricând.

GREȘEALA NR. 3: Continui procedura chiar dacă iese fum.

Oprește-te! Dacă vezi că iese fum din părul tău, sau din placă, oprește-te…sigur ceva este în neregulă. Reține că trebuie să ai părul uscat când aplici placa fierbinte pe șuvițe.

GREȘEALA NR. 4: Nu îți împarți părul pe șuvițe.

Dacă îți îndrepți părul pe toată lungimea în șuvițe groase, nu îl vei îndrepta și pe dedesubt, motiv pentru care îți va da impresia că e drept preț de câteva minute.

GREȘEALA NR. 5: Nu ai părul curat.

…Asta din motivul aplicării repetate de produs de îngrijire sau de finisare. Imaginează-ți cum placa de păr se va lipi în mod bizar de șuvițele tale.

GREȘEALA NR. 6: Ignori multiplele utilizări ale plăcii de păr.

Placa de păr este perfectă pentru îndreptarea panglicilor, pentru gulerele de cămașă care pur și simplu refuză să se așeze corespunzător. Atenție doar să nu apeși prea tare, sau să lași prea mult, altfel vei strica materialul.

Sursa: www.marieclaire.com

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *