RelatedPost

5 TUNSORI DE CARE TE VEI INDRAGOSTI

5_TUNSORI_DE_CARE_TE_VEI_INDRAGOSTI

Primăvara aceasta ne inspiră naturaleţea tunsorilor şi a coafurilor propuse de către Mara Roszak, stilistul unor vedete precum Emma Stone, Jourdan Dunn sau Coco Rocha. Acestea se disting prin lejeritate şi simplitate, prin rafinament şi bun gust. Schimbarea derivă din lungime şi, respectiv, din formă. Pentru cele mai îndrăznețe dintre voi, iată 5 tipuri de tunsori în funcţie de stilul şi preferinţele fiecăreia în materie de hairstyling:

#1 Asimetricul “pixie” (foto EMMA WATSON, MILEY CYRUS, RIHANNA)

Deşi este o tunsoare scurtă, oferă feminitate prin forma sa mai alungită în partea din faţă. Permisibil în ceea ce priveşte coafarea, aspectul părului poate fi atât drept si ordonat, cât şi răvăşit, și tot va arata foarte bine.

#2 Bobul “architectural” (foto JOURDAN DUNN)

Acest tip de bob realizează o armonie perfectă între asprimea vârfurilor şi eleganţa formei. De aceea, acest look este unul foarte atractiv prin lungimea ce dezvăluie aproape în întregime gâtul. Este ideal pentru persoanele ce îşi doresc un aspect dramatic şi, în acelaşi timp, extrem de feminin.

#3 Bobul “off-kilter” (foto MARGOT ROBBIE)

Se remarcă prin configuraţia sofisticată ce accentuează sculptura feţei. Impresionează, de asemenea prin lungimea perfectă ce se opreşte undeva între bărbie şi claviculă, și prin asimetria formei oferă rafinament look-ului.

#4 Franțuzescul “fringe” (foto BEHATI PRISLOO)

Inspirat din anii ’70, acest tip de tunsoare revine în tendinţe şi este perfectă pentru cele care îşi doresc o schimbare, însă iubesc părul lung. Adoptat de către Jane Birkin (foto) sau Francoise Hardy (foto), acest look are menirea de a inspira naturaleţe şi simplitate.

#5 Bobul “textured” (foto ROSIE HUTINGTON WHITELEY)

Cu o lungime până la umeri, acest tip de tunsoare bob încadrează perfect forma feţei şi este potrivit pentru mai multe tipuri de construcţii faciale. Mai mult decât atât, nu necesită mult efort pentru a fi aranjat şi arată extrem de chic.

Sursa: Add Some Style

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *