RelatedPost

5 TRENDURI ÎN MODA MASCULINĂ

CINCI_TRENDURI_IN_MODA_MASCULINA_Arena_Mall_Bacau

Când vorbim despre hainele destinate băieților, lucrurile sunt destul de simple: tricouri, pantaloni, adidași și geci. Aceste articole au câteva variabile care se tot schimbă de la un sezon la altul: culoarea, materialul, croiul, însă nu și stilul în sine. Și asta se întâmplă cu îmbrăcămintea din magazinele de profil, însă pe podiumurile naționale și internaționale lucrurile chiar se schimbă. În ultimul timp, băieții afișează ținute tot mai controversate.

Tinerii au tendința de a se inspira din stilurile personale ale vedetelor de peste ocean, astfel Chris Brown, Kanye West, T.I., Justin Timberlake sunt cele mai căutate nume în materie de fashion. Iată care sunt trendurile nou lansate în moda masculină.

1.      Tricoul tăiat – Crop Top

La festivalul de muzică Coachella de anul acesta, Kid Kudi a lansat moda tricourilor tăiate, fie la gât, fie în zona abdomenului. Astfel, nu doar fetele poartă tricoul basic lung în spate și scurt în partea din față, ci și băieții.

2.      Elasticul de păr – Hair Bun

Jared Leto, Chris Hemsworth și Orlando Bloom sunt doar câțiva artiști care nu s-au sfiat deloc de-a lungul timpului să “împrumute” accesoriul fetelor. Tunsorile fashion ale băieților din ziua de astăzi sunt disciplinate cu acest accesoriu, iar fetele îl întâmpină cu zâmbetul de buze, considerându-l de-a dreptul sexy.

3.      Kilt-ul

Datorită lui Kanye West și Puff Diddy, kilt-ul a revenit în vocabularul băieților adepți ai modei, prin urmare s-a adoptat un stil noncomformist odată cu această piesă vestimentară. Noi am spune că e un pic cam mult însă unii ar spune de ce nu?!

4.      Colanții – Meggins

Denumiți și “meggins” NU “leggings”, colanții sunt adoptați de iubitorii de pantaloni strâmți pe picior. În locul blugilor skinny, băieții adoptă acești colanți din imitație de piele sau material elastic pentru flexibilitate în mișcare. Lil’ Wayne este cel care a dat startul! Ulterior, piesa vestimentară și-a făcut apariția în outfit-rile artiștilor precum Lenny Kravitz, Justin Bieber și Russell Brand.

5.      Pantalonii scurți – Shorts

După cum observați, pantalonii masculini de pe piață au tendința de a se … micșora. Cu cât sunt mai scurți sau mai strâmți, cu atât mai bine. Astfel, dacă blugii drepți au devenit skinny, de ce pantalonii trei sferturi să nu devină scurți?! Prin urmare, picioarele la vedere băieți! Pentru că … se poartă!

Sursa: styleblazer

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *