Articole similare

10 PARFUMURI PENTRU FEMEI APĂRUTE ÎN SEZONUL TOAMNĂ-IARNĂ 2014

10_PARFUMURI_PENTRU_FEMEI_APARUTE_IN_SEZONUL_TOAMNA-IARNA_2014

Este timpul pentru o schimbare! Odată cu trecerea de la un sezon la altul, apar tendințe noi în îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și … parfumuri! Iată câteva dintre noile parfumuri apărute pe piață în sezonul toamnă-iarnă 2014:

  • Sarea de mare și salvia stau la baza aromei noului parfum Jo Malone, Wood Sage & Sea Salt. Acesta este fresh și reprezintă perfecta combinație dintre sarea de mare, salvie, alge și grapefruit.
  • Inspirat din mirosul margaretelor, noul parfum Marc Jacobs, Daisy Dream (SEPHORA, $76.00) îmbină aroma florală a acestora cu murele și cocosul, lăsând pe piele un miros plăcut, romantic. Daisy Dream a fost creat de Alberto Morillas și Ann Gottlieb.
  • Dolce&Gabbana, Velvet Rose îmbină trei tipuri diferite de trandafiri cu o bază de mosc, rezultatul fiind de-a dreptul încântător. Este un parfum floral de damă, notele de vârf fiind reprezentate de citrice și crin cu nota de baza mosc.
  • Givenchy, Dahlia Divin (SEPHORA, $90.00) este disponibil din luna septembrie și ne încântă simțul olfactiv cu un miros de iasomie și lemn. Parfumul reprezintă alchimia dintre rochiile couture ale casei Givenchy și cele mai exclusiviste parfumuri. Firul de aur nelipsit din creațiile de modă spectaculoase se desprinde și învăluie sticla prețioasă a noului parfum.
  • Esența florală și notele lemnoase fac din noul parfum Estee Lauder, Modern Muse Chic (SEPHORA,$80.00) o alegere ideală pentru o femeie misterioasă. Notele de vârf sunt prunele și pelinul, notele de mijloc sunt iasomia, tuberoza și crinul, notele de bază sunt cashmeran, lemnul, labdanum, paciuli, abanosul, moscul, vanilia de Madagascar.
  • Christian Dior, Elixirs Precieux on Ambre cuprinde ingredientele specifice brandului – trandafir, mosc – precum și note secrete de … eleganță.
  • Iris, liliac și esențe magice din India! Acestea sunt ingredientele de top Creed, Iris tubereuse, un parfum ce denotă rafinament. Notele de vârf sunt portocala și frunza de violetă, notele de mijloc sunt tuberoza, lăcramioarele și crinul, notele de bază sunt moscul, floarea de portocal și vanilia.
  • Yves Saint Laurent, Paris Rebel Collector are note citrice și simpla aromă a parfumului te duce cu gândul direct în “orașul luminilor”. Paris este cunoscut și ca oraș al iubirii, iar noua ediție a brandului YSL mizează pe note vibrante de citrice, piper roz, frunze de tomate și trandafir pentru a exprima entuziasmul dragostei.
  • Narciso Rodriguez, Narciso for HER (SEPHORA, $78.00) este un parfum de-a dreptul seducător fiind creat de Christine Nagel și Francis Kurkdijan. Notele de vârf sunt osmanthus, floarae de portocal african și bergamot, notele de mijloc sunt moscul și ambra, Notele de bază sunt vetiver și vanilia.
  • Van Cleef Arpels, California Reverie este definiția unei arome fresh, lăsând pe piele o aromă de primăvară întreaga zi. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de vârf sunt mandarina și neroli, notele de mijloc sunt iasomia și sambacul, notele de bază sunt ceara de albine și vanilia.

În galeria foto, veți regăsi sticluțele parfumurilor.

Surse: HarperBazaar & SEPHORA

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *