RelatedPost

10 MINCIUNI ALE FASHIONISTELOR DE PRETUTINDENI

ZECE_MINCIUNI_ALE_FASHIONISTELOR_DE_PRETUTINDENI_Arena_Mall_Bacau
 1. Pantofii ăștia sunt atât de confortabili… Daaa….siguuuur! Pe sub ciorapi ai numai fâșii de leucoplast, însă ai prefera să fii chic decât să recunoști că pantofii ăia te omoară încetul cu încetul.
 2. Nu respect tendințele în modă! Dar tu deja ai căutat-o pe Victoria Beckam pe GOOGLE să vezi cum poți crea outfitul masculin perfect…asta după ce ai căutat-o pe Cara Delevigne să vezi cum îți poți face sprâncenele groase.
 3. Mi-am făcut bugetul pe luna asta! Nu cumpăr nimic din nici un magazin! Dar dacă tot ieși la o cafea cu fetele, ce-ar fi dacă ai intra la ZARA să caști ochii la niște rochițe?!
 4. Este de firmă, pot să jur! Adidas sau Addidas?
 5. O poșetă de 1.000 lei este o investiție inteligentă! Promiți solemn că o vei purta zilnic, însă nu va merge sigur cu bluzița albastră pe care ți-ai cumpărat-o săptămâna trecută, sau cu rochița achiziționată ieri….plus că trebuie să mai și mănânci și să plătești facturile lunare.
 6. Am să port o grămadă de culori sezonul ăsta! Când te vei apuca să le combini, vei renunța ușor și vei ajunge la eterna combinație alb-negru. Pata de culoare va fi același ruj roșu. Se consideră culoare, nu?
 7. Port aceeași mărime! Dar de fapt ai cam sărit peste orele de sală, ai mâncat și o pizza aseară, nu te-ai dus la masaj weekendul trecut și ai exagerat cu zahărul săptămâna asta. Pe cine încerci să păcălești?!
 8. Sunt pe drum! Însă tu nu ți-ai pus accesoriile, nu ți-ai călcat cămașa și habar nu ai ce pantofi îți vei lua. În nici un caz nu vei fi punctuală, însă e mai bine să ajungi târziu dar chic, decât devreme și nearanjată.
 9. Nu sunt atât de scumpă de întreținut! Am nevoie doar de câteva lucruri esențiale, precum apă, mâncare, cel puțin o poșetă CHANEL, o pereche de adidași NIKE în ediție limitată….aaaa, și nu pot lipsi fondul de ten ESCADA, crema de ochi DIOR, rujul SHISEIDO, eșarfa BURBERRY și câteva parfumuri de renume.
 10. Am cu ce o asorta! Dar de fapt, galbenul nici nu îți stă în fire să îl porți, n-ai avut și nici nu vei avea vreodată pantofi deschiși la culoare decât negri…și nu merg! Sau poate da?!

EXTRA: “N-AM CU CE SA MA IMBRAC!”

Sursa: HarpersBazaar

by Adriana V.

One thought on “10 MINCIUNI ALE FASHIONISTELOR DE PRETUTINDENI

 1. Avatar Bristena Padurariu says:

  Aia cu – sunt pe drum- mi se potriveste perfect!!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *