RelatedPost

8 CITATE CARE ÎȚI VOR FACE ZIUA MAI BUNĂ

ZECE_CITATE_CARE_ITI_VOR_FACE_ZIUA_MAI_BUNA_Arena_Mall_Bacau

Actorii au ajuns unde sunt acum prin muncă, prin voință, prin sacrificiu. Ca ei, mulți alții…Cu toții avem nevoie de un impuls să întindem la capacitate maximă propriile forțe, să conștientizăm că orice e posibil prin perseverență, încredere și răbdare. Ne permitem cu toții să visăm însă câți dintre noi ducem la bun sfârșit aceste vise? Cum găsim calea cea mai bună? Cum ne automotivăm?

În rândurile ce urmează vă expun câteva citate de-a dreptul motivaționale spuse de câteva din personalitățile lumii. Citate motivaționale găsim peste tot, însă doar le citești sau le pui și în aplicare? TU CE AI FĂCUT ASTĂZI PENTRU VISUL TĂU?

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams!”

“Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor!”

ELEANOR ROOSEVELT – a fost Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, soția Președintelui Statelor Unite ale Americii Franklin Delano Roosevelt, diplomată și activistă pentru drepturile omului.

“No matter where you’re from, your dreams are valid.”

“Nu contează proveniența, visele tale sunt valabile.”

LUPITA NYONG’O – este o actriță și regizoare cu dublă cetățenie, kenyană și mexicană. Ea a debutat ca actriță în 2008, în filmul de scurtmetraj East River.

“All your dreams can come true, if you have the courage to pursue them.”

“Toate visele tale pot deveni reale, dacă ai curajul să le urmezi.”

WALT DISNEY – a fost un regizor, producător, animator, scenarist și antreprenor american, câștigător de 22 de ori al premiilor Oscar. Numele său este unul comun în orice casă americană și este cunoscut chiar și în rândul copiilor.

“Always remember, you have within you the strength, the patience and the passion to reach for the stars to change the world.”

“Amintește-ți mereu că ai în tine puterea, răbdarea și pasiunea să atingi stelele pentru a schimba lumea.”

HARRIET TUBMAN – a fost una dintre cele mai cunoscute membre a organizției „Underground Railroad” care era angajată în ajutorul sclavilor fugiți de la proprietarii lor din statele americane din sud. Un rol important care a determinat angajarea deosebită a ei era religia, în Razboiul Civil American s-a oferit voluntară în armata unionistă ca soră medicală, bucătăreasă și iscoadă.

“Reality is wrong. Dreams are for real!”

“Realitatea este greșită. Visele sunt reale!”

TUPAC SHAKUR – cunoscut sub numele de 2Pac, Makaveli sau doar Pac, a fost un artist american renumit pentru stilul lui de rap și muzica sa, cariera de actor, poezii și activitatea socială.

“Each man should frame life so that at some future hour fact and his dreaming meet.”

“Fiecare ar trebui să își construiască viața astfel încât la un moment dat, realitatea să se întâlnească cu visul.”

VICTOR HUGO – a fost un poet, dramaturg și romancier francez. Scriitor romantic, a fost pair al Franței din 1845, senator al Parisului și membru al Academiei Franceze din 1841.

“So many of our dreams at first seem impossible, then they seem improbable, and then, when we summon the will, the soon become inevitable.”

“La prima vedere, mai toate visele par imposibile, apoi par improbabile, apoi, dacă unim voința, devin inevitabile.”

CHRISTOPHER REEVE – a fost un actor, regizor, producător, scenarist, autor și activist american, cunoscut mai ales pentru interpretarea rolului “Superman”.

“A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality.”

“Un vis pe care îl visezi singur este doar un vis. Un vis pe care îl visezi împreună cu altcineva este realitate.”

YOKO ONO LENNON – este o artistă și muziciană japonezo-americană. Este cunoscută pentru lucrările sale de avangardă dar și pentru mariajul ei cu John Lennon.

Surse: RD & wikipedia

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *