RelatedPost

PROMOTIILE LUNII OCTOMBRIE 2019

Campanie de reciclare @KITCHEN SHOP

Iubitori ai brandului BRITA, KitchenShop vă așteaptă în magazine cu noua campanie de reciclare a filtrelor Maxtra+ și Classic în urma căreia veți primi 10% discount la achiziția unui filtru nou dacă returnați filtrul uzat!

Campania lunii octombrie @KITCHEN SHOP

Toamna asta nu e gri, este roșie burgundy! Profită de un preț excelent la tava din ceramică franțuzească și savurează fripturi, tarte și plăcinte coapte la perfecție! Prelucrată manual din materiale naturale, tava Emile Henry este o piesă rafinată și utilă în orice bucătărie. Profită de super-oferta lunii octombrie la KitchenShop: tava ovala din ceramică Emile Henry cu o reducere de 35% pentru membrii KitchenShop Club.

Oferta lunii octombrie @KITCHEN SHOP

Alege ingrijirea potrivita tenului tau, si bucura-te de un ten frumos si hidratat! Pentru un ritual de ingrijire complet, la achizitia a 2 creme pentru ingrijirea tenului iti este oferit un Ser. Profita de oferta in magazinul Yves Rocher pana pe 29 octombrie.

Sacouri @DOVANI

Sacoul este una dintre acele piese clasice care te reprezinta ca barbat. Vino sa iti alegi sacoul preferat din noua colectie, disponibila in magazinul Dovani.

Pantofii Adidas Asweerun @INTERSPORT

Dăm startul antrenamentelor de toamnă! Pantofii Adidas Asweerun sunt acum în promoție în magazinul INTERSPORT! Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Costumul ADIDAS @INTERSPORT

Costumul ADIDAS pentru adulți este perfect pentru diminețile răcoroase de toamna. Îl găsești acum în magazinul INTERSPORT! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *