mai poti citi si...

Program AEROBIC @Arena Fitness Club

program-arena-fitness-club-program-aerobic

Va asteptam la clasele de Spinning, Metabolic si C-Core in cadrul salii Arena Fitness Club (etajul 3)! Mai jos gasiti o scurta prezentare cu privire la beneficiile programelor noastre. Pentru programari si alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0234.524.498.

Accesul la clasele de aerobic este GRATUIT (in perioada 15-19 ianuarie 2018). Programul la clasele C-Core, spinning si metabolic il gasiti mai jos.

C-Core

Denumit si antrenamentul pentru patratele, programul iti reda o talie mai subtire, un corp mai puternic, un abdomen definit si un metabolism mai bun. C-Core iti garanteaza un corp mai puternic si arderi calorice mai mari. Aceasta clasa din programul de grup fitness este o clasa de 45 de minute, in care vei lucra preponderent la saltea, zona centrala a corpului (abdomenul si spatele). Dupa o incalzire de circa 8-10 minute, vei trece prin exercitii efectuate in circuite.

Programul este gandit astfel incat sa poata fi accesibil atat celor cu o conditie fizica buna, cat si incepatorilor. Nu uita ca un abdomen puternic, inseamna un corp puternic si functional.

Spinning

Prin intermediul spinning-ului ai parte de numeroase beneficii atat fizice, cat si psihice. Intr-o singura sedinta poti arde intre 400-500 de calorii sau chiar mai mult, astfel reusesti sa scapi mai repede de kilogramele nedorite. Spinning-ul ajuta la imbunatatirea activitatii inimii si a plamanilor, precum si la scaderea riscului de imbolnavire a acestora. De asemenea, ajuta la tonifierea musculaturii si gambelor, cresterea densitatii osoase, echilibrarea nivelului de colesterol, la imbunatatirea nivelului de trigliceride si chiar la combaterea insomniei. Pe langa beneficiile fizice, spinning-ul ajuta la reducerea stresului si anxietatii, creste increderea de sine si imbunatateste puterea de concentratie.

Metabolic

Programul asigura o crestere sigura a metabolismului dupa antrenament. Asadar, vei arde mai multe calorii si grasimi pentru perioade lungi de timp dupa acest antrenament intens. Toate miscarile sunt usoare, dar foarte intense. Iti vei imbunatati agilitatea, forta exploziva, echilibrul si multe altele, modelandu-ti corpul si avand o senzatie de bine in viata de zi cu zi.

program-arena-fitness-club-program-aerobic

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *