Nume:
E-mail:

mai poti citi si...

Nou in Arena Mall: Cofetaria KAREN ROSSA la etajul 2!

arena-mall-cofetaria-karen_rossa

Sfarsitul lunii mai aduce cu sine o inaugurare in Arena Mall! Este vorba despre cofetaria Karen Rossa!

Desi numele sau are o rezonanta aparte, ceea ce te va readuce de fiecare data in aceasta cofetarie va fi intotdeauna gustul delicios al unor specialitati dulci si de patiserie care pot fi savurate numai la Karen Rossa.

Toate retetele care asteapta sa le descoperi – Prajituri, Torturi, Produse de patiserie – sunt naturale si realizate in laboratorul propriu al cofetariei. La aceasta gama, se adauga si bauturile racoritoare care completeaza perfect desertul de dupa masa sau gustarea preferata. Specialitatile proprii sunt calitative, fiind realizate din ingrediente proaspete ce le garanteaza gustul deosebit.

De asemenea, cofetaria iti este la indemana pentru ocaziile speciale fiind pregatiti sa te consilieze in privinta decorarii prajiturilor, fursecurilor si torturilor, precum si in privinta cantitatilor optime necesare.

Ca produsele sa aiba un impact vizual de neuitat iar fiecare invitat sa se simta pretuit si pe deplin satisfacut, Karen Rossa se aliniaza constant dupa noile trenduri in domeniu si da gust veritabil produselor. Ambalajele pe care le utilizeaza sunt Eco-Friendly, iar acest lucru contribuie la binele general al Comunitati Bacauane.

Va asteptam cu drag la Cofetaria Karen Rossa din Arena Mall, etajul 2 (langa Kedonia). Afla mai multe despre noi aici >>> www.facebook.com/karenrossa

 

One thought on “Nou in Arena Mall: Cofetaria KAREN ROSSA la etajul 2!

  1. vinicius says:

    Thank you for this post. Its very inspiring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arena Mall Free WI-FI App