RelatedPost

NISSA – Rochiile care nu trebuie sa iti lipseasca!

rochii-elegante-de-seara-Nissa-2019-rochii-de-ocazie

Fie ca ai foarte multe rochii sau prea putine, mereu simti ca iti lipseste rochia potrivita. Nu te panica pentru ca la NISSA ai o gama larga din care poti alege si iti spunem si ce nu trebuie sa iti lipseasca!

Little black dress

Stim de ea, multe o avem, multe nu ne putem opri din a ne-o cumpara! Little black dress este rochia cea mai potrivita pentru majoritatea ocaziilor la care vei fi invitata. Asigura-te ca o alegi pe cea mai potrivita, pentru ca la NISSA chiar ai de unde alege!

Pret: 899 lei

Rochia lunga, de seara

Da, stim ca acest tip de rochie este foarte eleganta si ca poate ai senzatia ca esti ‘over dressed’, dar crede-ne! Orice femeie arata fabulos intr-o rochie maxi din matase, cu insertii din dantela! O poti purta la orice eveniment formal, fie ca este o nunta, o gala sau o receptie.

Pret: 1199.00 lei

Rochia cambrata

Office sau cocktail, rochia cambrata iti pune silueta in evidenta! Poart-o cu o pereche de sandale sau pantofi stiletto NISSA, cu transparente pentru un look chic!

RS10512 - rochii-elegante-de-seara-Nissa-2019-rochii-de-ocazie

Pret: 549.00 lei

O rochie confortabila de zi

La NISSA ai o gama variata de rochii lejere, din care poti alege! Mai mult de atat, le poti purta cu o pereche de sandale stralucitoare si accesoriza cu unul dintre clutchurile noastre, si… voila! ai o rochie de cocktail perfecta!

RS10512 - rochii-elegante-de-seara-Nissa-2019-rochii-de-ocazie

Pret: 699 lei

RS10512 - rochii-elegante-de-seara-Nissa-2019-rochii-de-ocazie

Pret: 599 lei

Te asteptam in magazinele NISSA si online, pe www.shop.nissa.ro ca sa descoperi toate modelele si sa iti alegi favorita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *