PLANET BURGER in Arena Mall

Planet Burger

Telefon: 0764.489.105

Website: www.planetburger.ro

ETAJ 2

Indragind traditia burgerilor mai mult decat oricine altcineva, am plecat in spatiu in cautarea celor mai gustoase carnuri. Dupa lungi cautari intergalactice, am ajuns pe planeta burgerilor perfecti, unde am gustat din cea mai apetisanta carne din Univers. A fost de-ajuns sa gustam o singura data ca sa ramanem cuceriti pentru totdeauna!

Insa un astfel de deliciu nu putea ramane neimpartasit! Am aflat secretul, ne-am intors pe Pamant si am deschis Planet Burger. Acum toata lumea are sansa sa savureze burgerii cu cea mai consistenta si gustoasa carne, cele mai fragede bucati de pui si cele mai nutritive salate!

Meniul cuprinde produse de pui si vita, burgeri deliciosi, sandwich-uri savuroase, salate imbietoare si deserturi irezistibile. La acestea se adauga si bauturi racoritoare, o varietate de shake-uri si smoothie-uri pentru toate gusturile, cafea si frappe-uri pentru o experienta culinara cat mai placuta alaturi de familie si prieteni.

Ingredientele folosite sunt atent selectionate si de calitate superioara pentru a va delecta gustul si a va oferi zile pline de energie si optimism.