RelatedPost

Lansare proiect INGLOT x Jennifer Lopez > 26 aprilie 2018

Jennifer-Lopez-si-inglot-cosmetics-colaborare-beauty-produse-makeup-produse-inglot-bacau

În aceasta primavara va puteti bucura de noua colectie de makeup Inglot inspirata de lookurile si frumusetea divei JLO.

Binecunoscuta pentru lookul ei glowy, JLO a lucrat impreuna cu brandul la fiecare aspect al colectiei, incluzand alegerea nuantelor, ambalajului, si chiar la denumirea fiecarui produs, care sunt nume inspirate din cariera ei, ca de exemplu Boogie Down Bronze si Livin’ The Highlight.

Misiunea acestei colectii este sa ofere produse de makeup high market la un pret accesibil si sa puna in valoare frumusetea unica a fiecarei femei.

Intreaga paleta de culori este noua: 70 de produse (64 produse makeup si 6 accesorii). Nuante de la glow, nude, tan pana la accente de glam smokey.

Toate produsele sunt destinate sa reproduca JLO’s warmest looks. Colectia contine cei mai buni pigmenti de pe piata cu ajutorul carora poti crea the glow look of JLO.

Produsele:

  • Nu sunt testate pe animale
  • Nu contin parabeni
  • Sunt testate dermatologic (sănătatea și calitatea primează)
  • Sunt hipoalergenice

Jennifer-Lopez-si-inglot-cosmetics-colaborare-beauty-produse-makeup-produse-inglot-bacau

Despre INGLOT:

Fondată în Polonia, în 1983, Inglot Cosmetics este unul dintre liderii mondiali producători și retailers în cosmetică decorativa. Recunoscut prin multitudinea de nuanțe și culori și produsele revoluționare ce sunt cunoscute ca best sellers în întreaga lume, cum ar fi: sistemul de palete personalizate Freedom System și O2M Breathable Nail Enamel, Inglot creează trenduri pentru Fashion Week în New York, Paris, Milano, Londra și pe Broadway.

Inglot este dedicat în a oferi entuziaștilor de frumusețe din întreaga lume produse de ultimă generație, înaltă tehnologie și cele mai bune ingrediente. Pe lângă site-ul internațional, brandul are 755 de locații de retail în peste 80 de țări, incluzând 10 locații în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *