RelatedPost

H&M STUDIO, COLECȚIA TOAMNĂ-IARNĂ 2014-2015

H&M Studio toamna-iarna 2014

Noua colecție H&M Studio, compusă din articole cheie pentru toamna anului 2014, a fost prezentata în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Evenimentul a avut loc la Grand Palais, în prezența a 600 de invitați, printre care Miranda Kerr, Jessica Alba și Solange Knowels.

În cadrul prezentării, modele precum Andreea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart si Saskia au purtat ținute în tendințele acestui sezon: vesele și sofisticate, îmbinând stilul feminin cu cel masculin. Colecția va fi disponibilă în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, dar și online, începând cu 4 septembrie 2014.

Principala caracteristică a colecției este reprezentată de îmbinarea stilului feminin și al celui masculin, cu rochii tip furou și topuri drapate purtate cu blazere bărbătești, jachete de motociclist și de pilot. Materialele folosite sunt satin, mătase satinată, cașmir și catifea. Textura este dată de blana artificială și de detaliile din broderie, cărora le sunt asortate paiete și pietre.

Clădirea istorică Grand Palais a fost transformată, doar pentru acest spectacol, într-un decor urban abstract, cu linii arhitecturale grafice și panouri cu reclame care delimitează spațiul. La capătul întregului decor a fost amenajată o scenă, pe care HollySiz, o artistă franceză în ascensiune, a oferit un concert live, desfășurat pe tot parcursul show-ului.

H&M Studio este noul nume al colecției de modă H&M din sezonul de toamnă-iarnă. Realizată de propria echipă de design, H&M Studio promite să ofere în fiecare sezon câte o colecție în ediție limitată incluzând ținute actuale și articole în tendințe.

„Mi-a plăcut modul în care se îmbină stilul feminin cu cel masculin ca inspirație a acestei colecții de toamnă H&M Studio. Rochiile tip furou și topurile drapate sunt noile piese de bază, mai ales atunci când sunt purtate cu blazere și jachete de motociclist. Ideea colecției este de a prelua spiritul parizian și de a-l răspândi în întreaga lume H&M”, spune Ann-Sofie Johansson, Head of Design, New Development.

”H&M este un brand extraordinar, este accesibil, ușor de purtat și în tendințe” spune Miranda Kerr.

 Sursa : Vogue

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *