mai poti citi si...

Casa Romaneasca intregeste sectiunea de restaurante din Arena Mall!

Începând cu 03 mai, restaurantul tradițional Casa Românească se alătură brandurilor naționale și internaționale din Food Court Arena Mall. Restaurantul de tip fast food este situat la etajul 2 al centrului comercial, lângă Spartan.

Decorul interior și decorațiunile sunt modernizări ale elementelor tradiționale românești, de aceea regăsim mult lemn sculptat, motive populare stilizate și bogatul port popular românesc.

Restaurantul este materializarea dorinței de a avea o ofertă gastronomică completă și adresată unor categorii de public cât mai largi. Meniul păstrează tot ce are mai bun gastronomia românească într-o prezentare îndrăzneață. Regăsim în meniu tochitură, sarmale cu mămăliguță și smântână, varză călită, chifteluțe cu sos, ciorbă de fasole cu afumătură s.a. Totul este pregătit cu ingrediente de calitate aleasă.

Arena Mall face un pas într-o zonă aparte în ceea ce privește direcția culinară băcăuana, creând o locație care abordează conceptul de gastronomie dintr-o perspectivă curajoasă.

În mod constant, implementăm noi branduri și asigurăm un mix de chiriași potrivit profilului de consumator din regiune.

Te invităm să descoperi mâncăruri alese în noul restaurant Casa Românească din ARENA MALL.

3 thoughts on “Casa Romaneasca intregeste sectiunea de restaurante din Arena Mall!

 1. Andrei says:

  Servire execrabila !
  Intreb : piure de cartofi aveti ?
  Raspuns: mai dureaza
  I : cam cat ?
  R: nu stim.
  I: puteti itreba la bucatarie ?
  R.da
  Intreaba omul la bucatarie, raspunde o doamna grasa :mai dureaza
  Intrigat, ii spun doamnei ca asta am inteles dar vreau sa stiu cam cat. 15 min, o ora, 5 ore, la care doamna grasa se enerveaza si vorbeste urat.
  De aia nu aveti clienti

 2. Madalina says:

  Buna seara. De asemenea, ar trebui ca toti angajatii care servesc acolo sa poarte manusi, fara exceptie!!! Nu mi se pare deloc normal sa aseze de exemplu painitile in cos cu mana libera! Nu e firesc! Sau sa observ ca, in momentul in care imi pune ciorba in caserola pt pachet, banuiesc ca a observat ceva in ea, nu stiu, si a bagat efectiv mana, degetele, fara manusa repet, sa scoata ce era. Nu este normal! Un restaurant cu o asa prestanta ca impact. Bine ca purta manusi persoana de la casa… Si doamna de la servire nu! Sper sa se rezolve pt ca nu este normal in momentul in care lucrezi cu mancare! Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *