Nume:
E-mail:

mai poti citi si...

Casa Romaneasca intregeste sectiunea de restaurante din Arena Mall!

Începând cu 03 mai, restaurantul tradițional Casa Românească se alătură brandurilor naționale și internaționale din Food Court Arena Mall. Restaurantul de tip fast food este situat la etajul 2 al centrului comercial, lângă Spartan.

Decorul interior și decorațiunile sunt modernizări ale elementelor tradiționale românești, de aceea regăsim mult lemn sculptat, motive populare stilizate și bogatul port popular românesc.

Restaurantul este materializarea dorinței de a avea o ofertă gastronomică completă și adresată unor categorii de public cât mai largi. Meniul păstrează tot ce are mai bun gastronomia românească într-o prezentare îndrăzneață. Regăsim în meniu tochitură, sarmale cu mămăliguță și smântână, varză călită, chifteluțe cu sos, ciorbă de fasole cu afumătură s.a. Totul este pregătit cu ingrediente de calitate aleasă.

Arena Mall face un pas într-o zonă aparte în ceea ce privește direcția culinară băcăuana, creând o locație care abordează conceptul de gastronomie dintr-o perspectivă curajoasă.

În mod constant, implementăm noi branduri și asigurăm un mix de chiriași potrivit profilului de consumator din regiune.

Te invităm să descoperi mâncăruri alese în noul restaurant Casa Românească din ARENA MALL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arena Mall Free WI-FI App